20 de ani de rusiczki.net

Am uitat de aniversare pe data în cauză dar iată cum cu o modificare de timestamp pot simula ca și cum nu aș fi uitat. 😀

Faza e că în afară de a marca momentul nu prea am despre ce să scriu pentru că “recent” am scris două articole cuprinzătoare (20 în 20 și Mici ajustări) prin care am documentat schimbările survenite de la articolul aniversar de 10 ani încoace.

Într-un post scriptum al articolului despre 20 de ani de blog am menționat că am creat o categorie în care am adunat toate mențiunile despre schimbările la blog, categorie numai bună de frunzărit acum la ceas aniversar.

Update în 2 octombrie 2023: Cu ocazia angajării mele (după o căutare de aproape 6 luni) am actualizat pagina de About nu doar cu ce și unde lucrez ci și cu o poză nouă făcută special pentru această ocazie. Era și cazul, poza anterioară datând din 2009…

Update în 3 octombrie 2023: A apărut pagina de arhive, sortată după ani și luni. Pe pagina care listează arhiva unui an au apărut link-uri de navigație spre anul precedent și următor.

Posted in: blog history.

comments powered by Disqus

Navigate

Built from: _posts/2023/2023-09-11-20-de-ani-de-rusiczki-net.markdown.