Sunt pe Street View!

GoogleStreetView

Bănuiesc că pentru câțiva ani va fi valabil și acest link, cel puțin până revine mașina minune prin zona noastră și trage poze noi.

Îmi amintesc că era o zi însorită și-mi expirase ITP-ul așa că m-am pus să dau o raită pe la service-uri. Am vizitat primul service recomandat de colegi dar nu m-au putut primi imediat am plecat către următorul de pe listă. La puțin timp după ce am ieșit de la service am văzut o mașină ciudată ieșind de pe stradă lăturalnică și la puțin timp mi-am dat seama că e mașina Street View. Și cum imediat după ce a ieșit de pe strada lăturalnica a oprit (să-și recalibreze ceva instrumente bănuiesc) am profit de ocazie, am oprit și eu și am fugit să-i fac o fotografie.

SAMSUNG

Oricum, zic că am scăpat destul de ieftin, pe unii colegi i-a prins pe bicicletă prin oraș, i-a mai prins pe o grămadă în toiul team building-ului nostru desfășurat în zona Barajului Firiza. Alți prieteni au fost la terasă și lista poate continua.

Oricum, toata treaba asta cu Google Street View e ceva ce nu mi-aș fi imaginat acum 10 ani că vom avea. Mai ales nu prin Baia Mare / Baia Sprie. :)

comments powered by Disqus

Navigate

Built from: _posts/2013/2013-05-17-sunt-pe-street-view.markdown.