Time flies

După ce m-am trezit într-o dimineață mult prea devreme dintr-un vis aiurea și mi-am omorât vreo 2 ore recitind o serie de însemnări de pe ce acest blog am dat într-o nostalgie majoră și am avut un soi de revelație… Mai precis mi-am dat seama de câteva lucruri:

  1. Timpul a început să treacă mult prea rapid. Zilele, săptămânile și chiar lunile zboară parcă. Am concluzionat asta după ce articolele lecturate în acea dimineață le-am împărțit-o mental în două categorii: o parte scrise parcă într-o altă viață și restul scrise recent, sau credeam eu că recent căci după verificarea datei am observat că unele dintre aceste însemnări "recente" le-am scris acum doi sau chiar trei ani.
  2. Celălalt lucru de care mi-am dat seama este că ar mai trebui să scriu mai des pe aici, dacă nu de alta pentru că-mi face o mare plăcere să recitesc ce am scris mai de mult, în marea majoritate a timpului îmi amintesc de detalii care le credeam de mult uitate - un feeling deosebit de plăcut care dă o nuanță aparte excursiilor pe strada nostalgiei.

Să vedem dacă reușesc să mă țin de treabă. Căci promisiuni au mai fost… :)

Posted in: română.

comments powered by Disqus

Navigate

Built from: _posts/2013/2013-03-10-time-flies.markdown.