Sunt pe Street View!

GoogleStreetView

Bănuiesc că pentru câțiva ani va fi valabil și acest link, cel puțin până revine mașina minune prin zona noastră și trage poze noi.

Îmi amintesc că era o zi însorită și-mi expirase ITP-ul așa că m-am dus să dau o raită pe la service-uri. Am vizitat primul service recomandat de colegi dar nu m-au putut primi așa că am plecat spre următorul de pe listă. După ce am pornit am văzut o mașină ciudată ieșind de pe o straduță lăturalnică și mi-am dat seama că e mașina Street View, și, cum imediat după ce a ieșit a oprit (să-și recalibreze ceva instrumente bănuiesc), am profitat de ocazie, am oprit și eu și am fugit să-i fac o fotografie.

SAMSUNG

Oricum, zic că am scăpat destul de ieftin, pe unii colegi i-a prins pe bicicletă prin oraș, pe o grămadă în toiul team building-ului nostru desfășurat în zona Barajului Firiza, pe alții la terasă și lista poate continua.

Oricum, toata treaba asta cu Google Street View e ceva ce nu mi-aș fi imaginat acum 10 ani că vom avea. Mai ales nu prin Baia Mare / Baia Sprie. :)

Posted in: technical, photos.

comments powered by Disqus

Navigate

Built from: _posts/2013/2013-05-17-sunt-pe-street-view.markdown.